Lediga tjänster

Här vi ut information om vilka tjänster som finns tillgängliga på skolan.

Grundskolelärare till mellanstadiet

22, October 2018

 

Om dig

Våra elever önskar sig en lärare som är ”snäll, rolig, lite sträng och som kan sitt ämne”. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv livssyn, vara trygg i dig själv och vara kreativt engagerad i att varje elev får de bästa förutsättningarna för sitt lärande. Du en lärare som är glad för ditt yrkesval och som älskar barn och elever och som går in för att skapa en trivsam miljö i skolan.

Du är en legitimerad mellanstadielärare, gärna med en bred behörighet främst svenska, engelska och SO,
Det är en stor fördel om du redan är utbildad Montessorilärare eller har erfarenhet av, eller vill utbilda dig inom, Montessoripedagogiken.

Vi söker dig som är nyfiken på ett nytt arbetssätt, som ser fördelarna med att arbeta i en liten verksamhet där du har stora möjligheter att utvecklas som person och i din yrkesroll.

Din profil
Utbildning: Grundskollärare
Meriterande: Montessorilärare

Arbetsuppgifter
Vår skola ska vara en trivsam arbetsplats med en lugn och trygg miljö där barnen kan utvecklas till harmoniska, ansvarstagande och självständiga medmänniskor med lust att lära sig mer och mer. Din uppgift är att, med stor samarbetsförmåga, planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Det är en fördel om du är nyfiken på aktuell forskning och intresserad av framtidens skola.

Mellanstadiets arbetslag består av cirka fyrtio elever uppdelade i två åldersintegrerade klasser som arbetar både vertikalt och horisontellt. Det vill säga att eleverna delvis arbetar i sin åldersgrupp och delvis i sin åldersintegrerade klass. Du kommer att ha huvudansvar för ett eller flera ämnen i båda klasserna men endast ha mentorsansvar för elever i den ena klassen. ”Alla elever är allas elever och alla lärare är allas lärare”.

Ansökan

 

Mailas till rektor, filippa@vallentunaims.se 

 

 

Anmäl ditt barn till vår kö