Lediga tjänster

Här vi ut information om vilka tjänster som finns tillgängliga på skolan.

Grundskolelärare till lågstadiet

22, October 2018

Om dig

Våra elever önskar sig en lärare som är ”snäll, rolig och lite sträng”. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv livssyn, vara trygg i dig själv och vara kreativt engagerad i att varje elev får de bästa förutsättningarna för sitt lärande. Du en lärare som är glad för ditt yrkesval och som älskar barn och som går in för att skapa en trivsam miljö i skolan.

Du är en legitimerad lågstadielärare, gärna med en bred behörighet eftersom din tjänst kommer att formas efter dina och arbetslagets önskemål och behov. Det är en stor fördel om du redan är utbildad Montessorilärare eller har erfarenhet av, eller vill utbilda dig inom, Montessoripedagogiken.

Vi söker dig som är nyfiken på ett nytt arbetssätt, som ser fördelarna med att arbeta i en liten verksamhet där du har stora möjligheter att utvecklas som person och i din yrkesroll.

Din profil

Utbildning: Grundskollärare
Meriterande: Montessorilärare

Arbetsuppgifter

Vår skola ska vara en trivsam arbetsplats med en lugn och trygg miljö där barnen kan utvecklas till harmoniska, ansvarstagande och självständiga medmänniskor med lust att lära sig mer och mer. Din uppgift är att, med stor samarbetsförmåga, planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Det är en fördel om du är nyfiken på aktuell forskning och intresserad av framtidens skola.

Lågstadiets arbetslag består av cirka fyrtio elever uppdelade i två åldersintegrerade klasser som arbetar både vertikalt och horisontellt. Det vill säga att eleverna delvis arbetar i sin åldersgrupp och delvis i sin åldersintegrerade klass. Du kommer att ha huvudansvar för ett eller flera ämnen i båda klasserna men endast ha mentorsansvar för elever i den ena klassen. ”Alla barn är allas barn och alla lärare är allas lärare”.

Välkommen att skicka din ansökan till filippa@vallentunaims.se

Anmäl ditt barn till vår kö